. (1392). بررسی تأثیر مواد مختلف شفاف‌سازی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی شیره‌ی‌ انگور. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(1), 35-45.
. "بررسی تأثیر مواد مختلف شفاف‌سازی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی شیره‌ی‌ انگور". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 1, 1392, 35-45.
. (1392). 'بررسی تأثیر مواد مختلف شفاف‌سازی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی شیره‌ی‌ انگور', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(1), pp. 35-45.
. بررسی تأثیر مواد مختلف شفاف‌سازی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی شیره‌ی‌ انگور. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 5(1): 35-45.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب