. (1392). بررسی اثر ماریناد کردن آنزیمی و سدیم تری پلی فسفات بر نیروی برش، pH و افت پخت گوشت گاو. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(1), 47-53.
. "بررسی اثر ماریناد کردن آنزیمی و سدیم تری پلی فسفات بر نیروی برش، pH و افت پخت گوشت گاو". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 1, 1392, 47-53.
. (1392). 'بررسی اثر ماریناد کردن آنزیمی و سدیم تری پلی فسفات بر نیروی برش، pH و افت پخت گوشت گاو', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(1), pp. 47-53.
. بررسی اثر ماریناد کردن آنزیمی و سدیم تری پلی فسفات بر نیروی برش، pH و افت پخت گوشت گاو. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 5(1): 47-53.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب