Salami, Maryam, Tamaskani Zahedi, Maryam, Moslehishad, Maryam. (1395). Fermented Camel Milk (Chal): Chemical, Microbial and Functional Properties. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(3), 193-204.
Maryam Salami; Maryam Tamaskani Zahedi; Maryam Moslehishad. "Fermented Camel Milk (Chal): Chemical, Microbial and Functional Properties". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 3, 1395, 193-204.
Salami, Maryam, Tamaskani Zahedi, Maryam, Moslehishad, Maryam. (1395). 'Fermented Camel Milk (Chal): Chemical, Microbial and Functional Properties', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(3), pp. 193-204.
Salami, Maryam, Tamaskani Zahedi, Maryam, Moslehishad, Maryam. Fermented Camel Milk (Chal): Chemical, Microbial and Functional Properties. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 4(3): 193-204.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب