. (1394). تأثیر اسیدی کردن مستقیم شیر بر قابلیت زیستی بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI B94) در طول نگهداری پنیر سفید ایرانی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(2), 26-31.
. "تأثیر اسیدی کردن مستقیم شیر بر قابلیت زیستی بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI B94) در طول نگهداری پنیر سفید ایرانی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 2, 1394, 26-31.
. (1394). 'تأثیر اسیدی کردن مستقیم شیر بر قابلیت زیستی بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI B94) در طول نگهداری پنیر سفید ایرانی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(2), pp. 26-31.
. تأثیر اسیدی کردن مستقیم شیر بر قابلیت زیستی بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI B94) در طول نگهداری پنیر سفید ایرانی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 7(2): 26-31.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب