1.

بررسی خواص مهندسی و بهینه‌سازی وزن هزار دانه نخود با استفاده از الگوریتم ژنتیک

صفحه 1-14

2.

بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی متیل سلولز و عصاره آویشن شیرازی بر کیفیت وعمر انباری انگور

صفحه 15-24

3.

تأثیر اسیدی کردن مستقیم شیر بر قابلیت زیستی بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI B94) در طول نگهداری پنیر سفید ایرانی

صفحه 26-31

4.

بررسی تاثیر ماریناد کردن گوشت با استفاده از اسید لاکتیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی همبرگر

صفحه 33-38

5.

بررسی اثر 1- متیل سیکلو پروپن(MCP) برخصوصیات حسی، بافتی و تغذیه ای گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“

صفحه 39-46

6.

مطالعه تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر روی فرآیند آبزدایی فلفل قرمز چیلی (Capsicum annum) و بررسی مدلسازی سینتیک خشک کردن

صفحه 48-57

7.

بررسی و مقایسه میزان آفلاتوکسین M1در پنیرهای سفید و پروبیوتیک

صفحه 59-66

8.

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ تمشک سیاه در روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی

صفحه 67-75

9.

بهینه سازی کشت فدبچ منابع دو کربنی جدید (اتانول و اسید استیک) در تولید فایکوسیانین بوسیله ریزجلبک اسپیرولینا

صفحه 77-89

10.

تأثیراستفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان منبع پروتئینی غیر گوشتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی وحسی سوسیس

صفحه 89-96

11.

بررسی اثر جایگزینی شیره انجیر بر خواص فیزیکی کیک جعبه ای

صفحه 97-110

12.

بررسی ویژگی های ماست پروبیوتیک طعم دار قالبی و همزده با استفاده از عصاره زرشک بیدانه

صفحه 109-119


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب