Toggle navigation
صفحه اصلی
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی و اجتماعی
علوم پایه
علوم پزشکی
فنی و مهندسی
کشاورزی و منابع طبیعی
مدیریت و اقتصاد
هنر و معماری
پیوندهای مفید
دانشگاه آزاد اسلامی
معاونت پژوهش و فناوری
سامانه ارزیابی نشریات علمی
اخبار و اعلانات
همایش سردبیران نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
سامانه یکپارچه نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
آمار
تعداد نشریات
418
تعداد شمارهها
9,997
تعداد مقالات
83,560
تعداد مشاهده مقاله
77,800,913
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
54,843,654
1.
بررسی خواص مهندسی و بهینهسازی وزن هزار دانه نخود با استفاده از الگوریتم ژنتیک
صفحه
1-14
مشاهده مقاله
اصل مقاله
277 K
2.
بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی متیل سلولز و عصاره آویشن شیرازی بر کیفیت وعمر انباری انگور
صفحه
15-24
مشاهده مقاله
اصل مقاله
285.63 K
3.
تأثیر اسیدی کردن مستقیم شیر بر قابلیت زیستی بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI B94) در طول نگهداری پنیر سفید ایرانی
صفحه
26-31
مشاهده مقاله
اصل مقاله
209.37 K
4.
بررسی تاثیر ماریناد کردن گوشت با استفاده از اسید لاکتیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی همبرگر
صفحه
33-38
مشاهده مقاله
اصل مقاله
145.01 K
5.
بررسی اثر 1- متیل سیکلو پروپن(MCP) برخصوصیات حسی، بافتی و تغذیه ای گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“
صفحه
39-46
مشاهده مقاله
اصل مقاله
224.76 K
6.
مطالعه تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر روی فرآیند آبزدایی فلفل قرمز چیلی (Capsicum annum) و بررسی مدلسازی سینتیک خشک کردن
صفحه
48-57
مشاهده مقاله
اصل مقاله
225.3 K
7.
بررسی و مقایسه میزان آفلاتوکسین M1در پنیرهای سفید و پروبیوتیک
صفحه
59-66
مشاهده مقاله
اصل مقاله
180.75 K
8.
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ تمشک سیاه در روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی
صفحه
67-75
مشاهده مقاله
اصل مقاله
226.82 K
9.
بهینه سازی کشت فدبچ منابع دو کربنی جدید (اتانول و اسید استیک) در تولید فایکوسیانین بوسیله ریزجلبک اسپیرولینا
صفحه
77-89
مشاهده مقاله
اصل مقاله
244.54 K
10.
تأثیراستفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان منبع پروتئینی غیر گوشتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی وحسی سوسیس
صفحه
89-96
مشاهده مقاله
اصل مقاله
165.8 K
11.
بررسی اثر جایگزینی شیره انجیر بر خواص فیزیکی کیک جعبه ای
صفحه
97-110
مشاهده مقاله
اصل مقاله
223.08 K
12.
بررسی ویژگی های ماست پروبیوتیک طعم دار قالبی و همزده با استفاده از عصاره زرشک بیدانه
صفحه
109-119
مشاهده مقاله
اصل مقاله
428.76 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب