. (1394). بررسی تاثیر ماریناد کردن گوشت با استفاده از اسید لاکتیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی همبرگر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(2), 33-38.
. "بررسی تاثیر ماریناد کردن گوشت با استفاده از اسید لاکتیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی همبرگر". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 2, 1394, 33-38.
. (1394). 'بررسی تاثیر ماریناد کردن گوشت با استفاده از اسید لاکتیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی همبرگر', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(2), pp. 33-38.
. بررسی تاثیر ماریناد کردن گوشت با استفاده از اسید لاکتیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی همبرگر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 7(2): 33-38.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب