. (1394). بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ تمشک سیاه در روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(2), 67-75.
. "بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ تمشک سیاه در روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 2, 1394, 67-75.
. (1394). 'بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ تمشک سیاه در روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(2), pp. 67-75.
. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ تمشک سیاه در روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 7(2): 67-75.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب