. (1394). تأثیراستفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان منبع پروتئینی غیر گوشتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی وحسی سوسیس. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(2), 89-96.
. "تأثیراستفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان منبع پروتئینی غیر گوشتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی وحسی سوسیس". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 2, 1394, 89-96.
. (1394). 'تأثیراستفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان منبع پروتئینی غیر گوشتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی وحسی سوسیس', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(2), pp. 89-96.
. تأثیراستفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان منبع پروتئینی غیر گوشتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی وحسی سوسیس. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 7(2): 89-96.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب