. (1394). بررسی اثر جایگزینی شیره انجیر بر خواص فیزیکی کیک جعبه ای. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(2), 97-110.
. "بررسی اثر جایگزینی شیره انجیر بر خواص فیزیکی کیک جعبه ای". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 2, 1394, 97-110.
. (1394). 'بررسی اثر جایگزینی شیره انجیر بر خواص فیزیکی کیک جعبه ای', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(2), pp. 97-110.
. بررسی اثر جایگزینی شیره انجیر بر خواص فیزیکی کیک جعبه ای. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 7(2): 97-110.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب