. (1394). بررسی تأثیر صمغ اسفرزه بر ماندگاری و کیفیت کیک روغنی ترکیبی (گندم – سورگوم). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(3), 1-9.
. "بررسی تأثیر صمغ اسفرزه بر ماندگاری و کیفیت کیک روغنی ترکیبی (گندم – سورگوم)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 3, 1394, 1-9.
. (1394). 'بررسی تأثیر صمغ اسفرزه بر ماندگاری و کیفیت کیک روغنی ترکیبی (گندم – سورگوم)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(3), pp. 1-9.
. بررسی تأثیر صمغ اسفرزه بر ماندگاری و کیفیت کیک روغنی ترکیبی (گندم – سورگوم). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 7(3): 1-9.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب