Toggle navigation
صفحه اصلی
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی و اجتماعی
علوم پایه
علوم پزشکی
فنی و مهندسی
کشاورزی و منابع طبیعی
مدیریت و اقتصاد
هنر و معماری
پیوندهای مفید
دانشگاه آزاد اسلامی
معاونت پژوهش و فناوری
سامانه ارزیابی نشریات علمی
اخبار و اعلانات
همایش سردبیران نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
سامانه یکپارچه نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
آمار
تعداد نشریات
418
تعداد شمارهها
9,997
تعداد مقالات
83,560
تعداد مشاهده مقاله
77,802,071
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
54,844,464
1.
بررسی تأثیر صمغ اسفرزه بر ماندگاری و کیفیت کیک روغنی ترکیبی (گندم – سورگوم)
صفحه
1-9
مشاهده مقاله
اصل مقاله
248.99 K
2.
مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش روغن کره حیوانی و گیاهی سویا با استفاده از سیستم رنسیمت
صفحه
11-18
مشاهده مقاله
اصل مقاله
180.43 K
3.
بررسی تأثیر ترکیب گلوتن و نشاسته بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و بافت نان بربری
صفحه
19-26
مشاهده مقاله
اصل مقاله
249.28 K
4.
بررسی امکان تولید و نگهداری پنیر فراپالایش شده پروبیوتیکی با لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و آغازگر پنیر فتا
صفحه
27-34
مشاهده مقاله
اصل مقاله
173.12 K
5.
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ورئولوژیکی نوشیدنی کیوی فراسودمند حاوی سبوس برنج
صفحه
35-44
مشاهده مقاله
اصل مقاله
231.92 K
6.
مطالعه و بررسی برخی خواص فیزیکی و شیمیایی چهار رقم آلو(Prunus domestica L.)
صفحه
45-56
مشاهده مقاله
اصل مقاله
233.56 K
7.
بررسی اثر فرایند ریزپوشانی در بستر آلژینات کلسیم و افزودن فیبر حاصل از تفاله چغندرقند بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01 و خصوصیات کیفی ماست پروبیوتیک
صفحه
57-67
مشاهده مقاله
اصل مقاله
229 K
8.
بررسی تاثیر روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده آن در مقایسه با پوششهای مختلف بر میزان جذب روغن خلال سیبزمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق
صفحه
69-75
مشاهده مقاله
اصل مقاله
770.07 K
9.
تشخیص باقی مانده تتراسایکلین و سولفونامیدها در شیر خام شهرستان مشهد به روش الایزای رقابتی
صفحه
77-83
مشاهده مقاله
اصل مقاله
164.1 K
10.
بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر های شیره انگور و خرما و عصاره انجیر خشک شده در یک خشک کن غلتکی
صفحه
85-94
مشاهده مقاله
اصل مقاله
229.7 K
11.
ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی کانژوگه های پروتئین های سویا-دکستران
صفحه
91-98
مشاهده مقاله
اصل مقاله
197.58 K
12.
تأثیر دما، pH و زمان بر پیشرفت کانژوگه شدن پروتئین های سویا با دکستران از طریق واکنش مایلارد
صفحه
103-112
مشاهده مقاله
اصل مقاله
485.88 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب