. (1394). بررسی تأثیر ترکیب گلوتن و نشاسته بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و بافت نان بربری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(3), 19-26.
. "بررسی تأثیر ترکیب گلوتن و نشاسته بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و بافت نان بربری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 3, 1394, 19-26.
. (1394). 'بررسی تأثیر ترکیب گلوتن و نشاسته بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و بافت نان بربری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(3), pp. 19-26.
. بررسی تأثیر ترکیب گلوتن و نشاسته بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و بافت نان بربری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 7(3): 19-26.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب