. (1394). تأثیر دما، pH و زمان بر پیشرفت کانژوگه شدن پروتئین های سویا با دکستران از طریق واکنش مایلارد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(3), 103-112.
. "تأثیر دما، pH و زمان بر پیشرفت کانژوگه شدن پروتئین های سویا با دکستران از طریق واکنش مایلارد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 3, 1394, 103-112.
. (1394). 'تأثیر دما، pH و زمان بر پیشرفت کانژوگه شدن پروتئین های سویا با دکستران از طریق واکنش مایلارد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(3), pp. 103-112.
. تأثیر دما، pH و زمان بر پیشرفت کانژوگه شدن پروتئین های سویا با دکستران از طریق واکنش مایلارد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 7(3): 103-112.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب