. (1393). بررسی ترکیبات فنولی عصاره‌های استخراج شده از میوه زرشک بی‌دانه ( Berberis vulgaris ) با استفاده از دو روش خیساندن و سیال مادون بحرانی آب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(1), 1-10.
. "بررسی ترکیبات فنولی عصاره‌های استخراج شده از میوه زرشک بی‌دانه ( Berberis vulgaris ) با استفاده از دو روش خیساندن و سیال مادون بحرانی آب". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 1, 1393, 1-10.
. (1393). 'بررسی ترکیبات فنولی عصاره‌های استخراج شده از میوه زرشک بی‌دانه ( Berberis vulgaris ) با استفاده از دو روش خیساندن و سیال مادون بحرانی آب', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(1), pp. 1-10.
. بررسی ترکیبات فنولی عصاره‌های استخراج شده از میوه زرشک بی‌دانه ( Berberis vulgaris ) با استفاده از دو روش خیساندن و سیال مادون بحرانی آب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 6(1): 1-10.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب