1.

بررسی ترکیبات فنولی عصاره‌های استخراج شده از میوه زرشک بی‌دانه ( Berberis vulgaris ) با استفاده از دو روش خیساندن و سیال مادون بحرانی آب

صفحه 1-10

2.

بهینه‌سازی فرآیند استخراج پرس سرد ترکیبات فنلی،آنتوسیانین و ویتامین ث از میوه زرشک بی‌دانه به روش سطح پاسخ

صفحه 11-23

3.

بررسی تاثیر جوانه‌ی هسته‌ی خرما بر رئولوژی خمیر و خواص حسی نان بربری

صفحه 25-32

4.

بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانه‌زنی ارقام جو بر میزان بتاگلوکان و خصوصیات کیفی مالت حاصل از آن‌ها

صفحه 33-43

5.

بررسی میزان آفلاتوکسین پسته و تاثیر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی

صفحه 45-53

6.

بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن مغز هسته انبه

صفحه 55-59

7.

بررسی میزان حلالیت، تولید امولسیون و کف در کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی

صفحه 61-71

8.

کاهش جذب روغن در سیب‌زمینی سرخ شده با استفاده از پوشش‌های خوراکی

صفحه 73-81

9.

بررسی تأثیر مواد شفاف کننده بر میزان عناصر موجود در شیرۀ انگور

صفحه 83-90

10.

بررسی اثر بستر کشت و مکمل‌های غذایی روی ارزش غذایی قارچ صدفی فلوریدا

صفحه 91-98

11.

بررسی تاثیر pH و غلظت یونی بر روی کف کنندگی و امولسیون کنندگی حبوبات مختلف ایرانی

صفحه 99-111

12.

تاثیر فیبر هویج در زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و کیفیت ماست میوه ای زردآلو با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 113-122


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب