. (1393). بهینه‌سازی فرآیند استخراج پرس سرد ترکیبات فنلی،آنتوسیانین و ویتامین ث از میوه زرشک بی‌دانه به روش سطح پاسخ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(1), 11-23.
. "بهینه‌سازی فرآیند استخراج پرس سرد ترکیبات فنلی،آنتوسیانین و ویتامین ث از میوه زرشک بی‌دانه به روش سطح پاسخ". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 1, 1393, 11-23.
. (1393). 'بهینه‌سازی فرآیند استخراج پرس سرد ترکیبات فنلی،آنتوسیانین و ویتامین ث از میوه زرشک بی‌دانه به روش سطح پاسخ', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(1), pp. 11-23.
. بهینه‌سازی فرآیند استخراج پرس سرد ترکیبات فنلی،آنتوسیانین و ویتامین ث از میوه زرشک بی‌دانه به روش سطح پاسخ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 6(1): 11-23.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب