. (1393). بررسی تاثیر جوانه‌ی هسته‌ی خرما بر رئولوژی خمیر و خواص حسی نان بربری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(1), 25-32.
. "بررسی تاثیر جوانه‌ی هسته‌ی خرما بر رئولوژی خمیر و خواص حسی نان بربری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 1, 1393, 25-32.
. (1393). 'بررسی تاثیر جوانه‌ی هسته‌ی خرما بر رئولوژی خمیر و خواص حسی نان بربری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(1), pp. 25-32.
. بررسی تاثیر جوانه‌ی هسته‌ی خرما بر رئولوژی خمیر و خواص حسی نان بربری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 6(1): 25-32.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب