. (1393). تاثیر افزودن آرد جوانه‌گندم چربی گرفته بر ویژگی‌های کیفی سوسیس. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(2), 55-63.
. "تاثیر افزودن آرد جوانه‌گندم چربی گرفته بر ویژگی‌های کیفی سوسیس". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 2, 1393, 55-63.
. (1393). 'تاثیر افزودن آرد جوانه‌گندم چربی گرفته بر ویژگی‌های کیفی سوسیس', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(2), pp. 55-63.
. تاثیر افزودن آرد جوانه‌گندم چربی گرفته بر ویژگی‌های کیفی سوسیس. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 6(2): 55-63.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب