1.

پدیده های انتقال جرم طی خشک کردن گلابی پوشش داده شده با کربوکسی متیل سلولز در محلولهای ساکارز باز تغلیظ شده

صفحه 1-7

2.

تولید نانوذرات تری‌استئارین

صفحه 9-14

3.

بهینه یابی ترکیبات پلی فنلی عصاره مادون بحرانی آب پوست بنه با شبکه عصبی مصنوعی

صفحه 15-22

4.

ارزیابی تاثیر روش آنزیم بری بر پایداری ترکیبات آنتی اکسیدانی آب هویج در حین نگهداری

صفحه 23-32

5.

ارائه الگوریتم مناسب جهت تعیین نقطه بهینه جداسازی سر ماهی بر اساس خصوصیات مستخرج از پردازش تصویر

صفحه 33-41

6.

تاثیر استفاده از آنزیم آلفا آمیلازبا منشاء قارچی بر ویژگیهای کیفی خمیر و نان تست

صفحه 43-55

7.

تاثیر افزودن آرد جوانه‌گندم چربی گرفته بر ویژگی‌های کیفی سوسیس

صفحه 55-63

8.

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نمونه های عسل استان گلستان

صفحه 65-71

9.

تأثیر نوع کلم و طعم دهنده های مختلف بر ویژگیهای شیمیایی و حسی ساورکرات

صفحه 75-81

10.

ارزیابی تغییرات جمعیت میکروبی بیماریزا در طول دوره رسیدگی پنیر سنتی کردی

صفحه 83-93

11.

تعیین برخی خواص مکانیکی پسته دهان‌بسته (ارقام بومی قزوین)

صفحه 93-102

12.

مطالعه برخی از پارامترهای کیفی سیب زمینی در پاسخ به کاربرد روشهای خشک کردن

صفحه 103-110


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب