Toggle navigation
صفحه اصلی
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی و اجتماعی
علوم پایه
علوم پزشکی
فنی و مهندسی
کشاورزی و منابع طبیعی
مدیریت و اقتصاد
هنر و معماری
پیوندهای مفید
دانشگاه آزاد اسلامی
معاونت پژوهش و فناوری
سامانه ارزیابی نشریات علمی
اخبار و اعلانات
همایش سردبیران نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
سامانه یکپارچه نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
آمار
تعداد نشریات
418
تعداد شمارهها
9,997
تعداد مقالات
83,560
تعداد مشاهده مقاله
77,801,019
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
54,843,738
1.
پدیده های انتقال جرم طی خشک کردن گلابی پوشش داده شده با کربوکسی متیل سلولز در محلولهای ساکارز باز تغلیظ شده
صفحه
1-7
مشاهده مقاله
اصل مقاله
193.64 K
2.
تولید نانوذرات تریاستئارین
صفحه
9-14
مشاهده مقاله
اصل مقاله
173.16 K
3.
بهینه یابی ترکیبات پلی فنلی عصاره مادون بحرانی آب پوست بنه با شبکه عصبی مصنوعی
صفحه
15-22
مشاهده مقاله
اصل مقاله
230.42 K
4.
ارزیابی تاثیر روش آنزیم بری بر پایداری ترکیبات آنتی اکسیدانی آب هویج در حین نگهداری
صفحه
23-32
مشاهده مقاله
اصل مقاله
219.58 K
5.
ارائه الگوریتم مناسب جهت تعیین نقطه بهینه جداسازی سر ماهی بر اساس خصوصیات مستخرج از پردازش تصویر
صفحه
33-41
مشاهده مقاله
اصل مقاله
262.28 K
6.
تاثیر استفاده از آنزیم آلفا آمیلازبا منشاء قارچی بر ویژگیهای کیفی خمیر و نان تست
صفحه
43-55
مشاهده مقاله
اصل مقاله
274.75 K
7.
تاثیر افزودن آرد جوانهگندم چربی گرفته بر ویژگیهای کیفی سوسیس
صفحه
55-63
مشاهده مقاله
اصل مقاله
208.25 K
8.
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نمونه های عسل استان گلستان
صفحه
65-71
مشاهده مقاله
اصل مقاله
232.62 K
9.
تأثیر نوع کلم و طعم دهنده های مختلف بر ویژگیهای شیمیایی و حسی ساورکرات
صفحه
75-81
مشاهده مقاله
اصل مقاله
155.88 K
10.
ارزیابی تغییرات جمعیت میکروبی بیماریزا در طول دوره رسیدگی پنیر سنتی کردی
صفحه
83-93
مشاهده مقاله
اصل مقاله
250.82 K
11.
تعیین برخی خواص مکانیکی پسته دهانبسته (ارقام بومی قزوین)
صفحه
93-102
مشاهده مقاله
اصل مقاله
284.49 K
12.
مطالعه برخی از پارامترهای کیفی سیب زمینی در پاسخ به کاربرد روشهای خشک کردن
صفحه
103-110
مشاهده مقاله
اصل مقاله
210.8 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب