. (1393). بررسی مقاومت حرارتی و ترکیب اسیدهای چرب روغن ارقام پسته(Pistacia vera L.) دامغان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(3), 9-17.
. "بررسی مقاومت حرارتی و ترکیب اسیدهای چرب روغن ارقام پسته(Pistacia vera L.) دامغان". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 3, 1393, 9-17.
. (1393). 'بررسی مقاومت حرارتی و ترکیب اسیدهای چرب روغن ارقام پسته(Pistacia vera L.) دامغان', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(3), pp. 9-17.
. بررسی مقاومت حرارتی و ترکیب اسیدهای چرب روغن ارقام پسته(Pistacia vera L.) دامغان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 6(3): 9-17.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب