1.

بررسی اثر روکش کردن توسط روغن بذرک بر ویژگیهای فیزیکی فیلم ژلاتینی

صفحه 1-8

2.

بررسی مقاومت حرارتی و ترکیب اسیدهای چرب روغن ارقام پسته(Pistacia vera L.) دامغان

صفحه 9-17

3.

بررسی هیدرولیز آنزیمی امعاء و احشاء ماهی سرگنده و استفاده از هیدرولیزات حاصل به عنوان منبع پپتون برای رشد لاکتوباسیلوس پلانتاروم

صفحه 17-26

4.

بررسی اثر فرایند فشار بالا بر خصوصیات امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیرتغلیظ شده

صفحه 27-35

5.

بهینه سازی پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن اسمزی ژل آلوئه ورا با روش سطح پاسخ

صفحه 37-46

6.

بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از ضایعات چغندر قند بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست منجمد پروبیوتیک

صفحه 48-58

7.

تأثیر افزودن جوانه گندم فرآوری شده بر خصوصیات کمی و کیفی کیک روغنی

صفحه 59-65

8.

بررسی تاثیر کربوهیدرات ها برماندگاری لیمونن ریزپوشانی شده با پروتئین آب پنیر تغلیظ شده

صفحه 67-73

9.

تولید نانوکپسول‌های اسانس روغنی زیره با استفاده از سورفاکتانت‌های غیریونی

صفحه 75-82

10.

تعیین مقدار باقیمانده حشره کشهای ارگانوفسفره در ماهی کپور(Cyprinus carpio) در مصب رودخانه های شمال ایران

صفحه 83-88

11.

تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خواص کیفی ماست پروبیوتیک غنی‌شده با کازئینات سدیم

صفحه 89-96

12.

بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شیرین کننده رژیمی استویا وافزودن صمغ کتیرا بر خواص رئولوژیکی وریز ساختاری شیرینی سنتی قطاب

صفحه 97-107


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب