Toggle navigation
صفحه اصلی
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی و اجتماعی
علوم پایه
علوم پزشکی
فنی و مهندسی
کشاورزی و منابع طبیعی
مدیریت و اقتصاد
هنر و معماری
پیوندهای مفید
دانشگاه آزاد اسلامی
معاونت پژوهش و فناوری
سامانه ارزیابی نشریات علمی
اخبار و اعلانات
همایش سردبیران نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
سامانه یکپارچه نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
آمار
تعداد نشریات
418
تعداد شمارهها
9,997
تعداد مقالات
83,560
تعداد مشاهده مقاله
77,801,902
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
54,844,344
1.
بررسی اثر روکش کردن توسط روغن بذرک بر ویژگیهای فیزیکی فیلم ژلاتینی
صفحه
1-8
مشاهده مقاله
اصل مقاله
390.68 K
2.
بررسی مقاومت حرارتی و ترکیب اسیدهای چرب روغن ارقام پسته(Pistacia vera L.) دامغان
صفحه
9-17
مشاهده مقاله
اصل مقاله
167.23 K
3.
بررسی هیدرولیز آنزیمی امعاء و احشاء ماهی سرگنده و استفاده از هیدرولیزات حاصل به عنوان منبع پپتون برای رشد لاکتوباسیلوس پلانتاروم
صفحه
17-26
مشاهده مقاله
اصل مقاله
248.8 K
4.
بررسی اثر فرایند فشار بالا بر خصوصیات امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیرتغلیظ شده
صفحه
27-35
مشاهده مقاله
اصل مقاله
212.24 K
5.
بهینه سازی پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن اسمزی ژل آلوئه ورا با روش سطح پاسخ
صفحه
37-46
مشاهده مقاله
اصل مقاله
249.94 K
6.
بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از ضایعات چغندر قند بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست منجمد پروبیوتیک
صفحه
48-58
مشاهده مقاله
اصل مقاله
272.33 K
7.
تأثیر افزودن جوانه گندم فرآوری شده بر خصوصیات کمی و کیفی کیک روغنی
صفحه
59-65
مشاهده مقاله
اصل مقاله
209 K
8.
بررسی تاثیر کربوهیدرات ها برماندگاری لیمونن ریزپوشانی شده با پروتئین آب پنیر تغلیظ شده
صفحه
67-73
مشاهده مقاله
اصل مقاله
170.92 K
9.
تولید نانوکپسولهای اسانس روغنی زیره با استفاده از سورفاکتانتهای غیریونی
صفحه
75-82
مشاهده مقاله
اصل مقاله
207.54 K
10.
تعیین مقدار باقیمانده حشره کشهای ارگانوفسفره در ماهی کپور(Cyprinus carpio) در مصب رودخانه های شمال ایران
صفحه
83-88
مشاهده مقاله
اصل مقاله
143.07 K
11.
تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خواص کیفی ماست پروبیوتیک غنیشده با کازئینات سدیم
صفحه
89-96
مشاهده مقاله
اصل مقاله
163.73 K
12.
بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شیرین کننده رژیمی استویا وافزودن صمغ کتیرا بر خواص رئولوژیکی وریز ساختاری شیرینی سنتی قطاب
صفحه
97-107
مشاهده مقاله
اصل مقاله
358.28 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب