. (1393). بررسی اثر فرایند فشار بالا بر خصوصیات امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیرتغلیظ شده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(3), 27-35.
. "بررسی اثر فرایند فشار بالا بر خصوصیات امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیرتغلیظ شده". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 3, 1393, 27-35.
. (1393). 'بررسی اثر فرایند فشار بالا بر خصوصیات امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیرتغلیظ شده', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(3), pp. 27-35.
. بررسی اثر فرایند فشار بالا بر خصوصیات امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیرتغلیظ شده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 6(3): 27-35.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب