. (1393). بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از ضایعات چغندر قند بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست منجمد پروبیوتیک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(3), 48-58.
. "بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از ضایعات چغندر قند بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست منجمد پروبیوتیک". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 3, 1393, 48-58.
. (1393). 'بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از ضایعات چغندر قند بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست منجمد پروبیوتیک', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(3), pp. 48-58.
. بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از ضایعات چغندر قند بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست منجمد پروبیوتیک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 6(3): 48-58.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب