. (1393). تأثیر افزودن جوانه گندم فرآوری شده بر خصوصیات کمی و کیفی کیک روغنی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(3), 59-65.
. "تأثیر افزودن جوانه گندم فرآوری شده بر خصوصیات کمی و کیفی کیک روغنی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 3, 1393, 59-65.
. (1393). 'تأثیر افزودن جوانه گندم فرآوری شده بر خصوصیات کمی و کیفی کیک روغنی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(3), pp. 59-65.
. تأثیر افزودن جوانه گندم فرآوری شده بر خصوصیات کمی و کیفی کیک روغنی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 6(3): 59-65.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب