. (1393). بررسی تاثیرکلرید سدیم برخصوصیات حسی و فیزیکی ماکارونی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(4), 31-39.
. "بررسی تاثیرکلرید سدیم برخصوصیات حسی و فیزیکی ماکارونی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 4, 1393, 31-39.
. (1393). 'بررسی تاثیرکلرید سدیم برخصوصیات حسی و فیزیکی ماکارونی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(4), pp. 31-39.
. بررسی تاثیرکلرید سدیم برخصوصیات حسی و فیزیکی ماکارونی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 6(4): 31-39.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب