Toggle navigation
صفحه اصلی
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی و اجتماعی
علوم پایه
علوم پزشکی
فنی و مهندسی
کشاورزی و منابع طبیعی
مدیریت و اقتصاد
هنر و معماری
پیوندهای مفید
دانشگاه آزاد اسلامی
معاونت پژوهش و فناوری
سامانه ارزیابی نشریات علمی
اخبار و اعلانات
همایش سردبیران نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
سامانه یکپارچه نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
آمار
تعداد نشریات
418
تعداد شمارهها
9,997
تعداد مقالات
83,560
تعداد مشاهده مقاله
77,802,108
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
54,844,488
1.
فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدباکتریایی واریتههای ایرانی گلرنگ (Cathamus tinctorius L.)
صفحه
1-6
مشاهده مقاله
اصل مقاله
156.87 K
2.
بررسی اثر تحریک کنندگی پودر هسته خرمای کبکاب و مرداسنگ بر رشد مخمر ساکارومایسز سرویزیه در تولید سرکه سیب
صفحه
9-18
مشاهده مقاله
اصل مقاله
230.78 K
3.
بررسی تاثیرات سینرژیستی اسانس های آویشن (Thymus vulgaris)، نعناع (.Mentha spp) و کاکوتی (Ziziphora tenuir) در جلوگیری از رشد اشرشیاکلی O157:H7 در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
صفحه
19-30
مشاهده مقاله
اصل مقاله
295.91 K
4.
بررسی تاثیرکلرید سدیم برخصوصیات حسی و فیزیکی ماکارونی
صفحه
31-39
مشاهده مقاله
اصل مقاله
188.15 K
5.
بررسی تاثیر استفاده از امولسیفایر مونو و دی گلیسرید بر خواص شیمیایی، بافتی و حسی پنیر موزارلا
صفحه
41-47
مشاهده مقاله
اصل مقاله
216.1 K
6.
بررسی تطابق مواد اولیه اصلی درج شده در برچسب همبرگرهای ممتاز شهر تهران توسط آنالیز مولکولی
صفحه
49-56
مشاهده مقاله
اصل مقاله
211.29 K
7.
مطالعهی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم مامایی
صفحه
57-64
مشاهده مقاله
اصل مقاله
259.21 K
8.
مقایسه فعالیت آنتیاکسیدانی اسانس برگ مورد (Myrtus communis) و آنتیاکسیدان های سنتزی بر خواص فیزیکوشیمیایی چیپس سیب زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری
صفحه
67-74
مشاهده مقاله
اصل مقاله
196.1 K
9.
ارزیابی تأثیر اولتراسونیک در کیفیت بیودیزل تولیدی از روغنهای ضایعاتی رستوران
صفحه
75-81
مشاهده مقاله
اصل مقاله
148.34 K
10.
تأثیر محتوای رطوبت بر خواص فیزیکی شلتوک و برنج رقم ژاپنیکا
صفحه
83-89
مشاهده مقاله
اصل مقاله
258.54 K
11.
بررسی ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 و تاثیر آن بر برخی خواص کیفی سس مایونز کم چرب پروبیوتیک
صفحه
91-97
مشاهده مقاله
اصل مقاله
242.96 K
12.
محتوای فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی (روش FRAP) شش نوع چای ایرانی
صفحه
99-103
مشاهده مقاله
اصل مقاله
171.54 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب