1.

فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی واریته‌های ایرانی گلرنگ (Cathamus tinctorius L.)

صفحه 1-6

2.

بررسی اثر تحریک کنندگی پودر هسته خرمای کبکاب و مرداسنگ بر رشد مخمر ساکارومایسز سرویزیه در تولید سرکه سیب

صفحه 9-18

3.

بررسی تاثیرات سینرژیستی اسانس های آویشن (Thymus vulgaris)، نعناع (.Mentha spp) و کاکوتی (Ziziphora tenuir) در جلوگیری از رشد اشرشیاکلی O157:H7 در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

صفحه 19-30

4.

بررسی تاثیرکلرید سدیم برخصوصیات حسی و فیزیکی ماکارونی

صفحه 31-39

5.

بررسی تاثیر استفاده از امولسیفایر مونو و دی گلیسرید بر خواص شیمیایی، بافتی و حسی پنیر موزارلا

صفحه 41-47

6.

بررسی تطابق مواد اولیه اصلی درج شده در برچسب همبرگرهای ممتاز شهر تهران توسط آنالیز مولکولی

صفحه 49-56

7.

مطالعه‌ی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم مامایی‌

صفحه 57-64

8.

مقایسه فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس برگ مورد (Myrtus communis) و آنتی‌اکسیدان های سنتزی بر خواص فیزیکوشیمیایی چیپس سیب زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری

صفحه 67-74

9.

ارزیابی تأثیر اولتراسونیک در کیفیت بیودیزل تولیدی از روغنهای ضایعاتی رستوران

صفحه 75-81

10.

تأثیر محتوای رطوبت بر خواص فیزیکی شلتوک و برنج رقم ژاپنیکا

صفحه 83-89

11.

بررسی ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 و تاثیر آن بر برخی خواص کیفی سس مایونز کم چرب پروبیوتیک

صفحه 91-97

12.

محتوای فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی (روش FRAP) شش نوع چای ایرانی

صفحه 99-103


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب