. (1393). ارزیابی تأثیر اولتراسونیک در کیفیت بیودیزل تولیدی از روغنهای ضایعاتی رستوران. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(4), 75-81.
. "ارزیابی تأثیر اولتراسونیک در کیفیت بیودیزل تولیدی از روغنهای ضایعاتی رستوران". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 4, 1393, 75-81.
. (1393). 'ارزیابی تأثیر اولتراسونیک در کیفیت بیودیزل تولیدی از روغنهای ضایعاتی رستوران', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(4), pp. 75-81.
. ارزیابی تأثیر اولتراسونیک در کیفیت بیودیزل تولیدی از روغنهای ضایعاتی رستوران. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 6(4): 75-81.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب