. (1392). تأثیر خشک کردن دو مرحله‌ای انگور بی‌دانه قرمز بر کیفیت کشمش. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(1), 105-113.
. "تأثیر خشک کردن دو مرحله‌ای انگور بی‌دانه قرمز بر کیفیت کشمش". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 1, 1392, 105-113.
. (1392). 'تأثیر خشک کردن دو مرحله‌ای انگور بی‌دانه قرمز بر کیفیت کشمش', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(1), pp. 105-113.
. تأثیر خشک کردن دو مرحله‌ای انگور بی‌دانه قرمز بر کیفیت کشمش. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 5(1): 105-113.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب