. (1392). تأثیر صمغ گوار به عنوان جایگزین چربی بر برخی خصوصیات شیمیایی و حسی ماست کم چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(2), 29-38.
. "تأثیر صمغ گوار به عنوان جایگزین چربی بر برخی خصوصیات شیمیایی و حسی ماست کم چرب". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 2, 1392, 29-38.
. (1392). 'تأثیر صمغ گوار به عنوان جایگزین چربی بر برخی خصوصیات شیمیایی و حسی ماست کم چرب', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(2), pp. 29-38.
. تأثیر صمغ گوار به عنوان جایگزین چربی بر برخی خصوصیات شیمیایی و حسی ماست کم چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 5(2): 29-38.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب