1.

بررسی اثر افزودن سبوس برنج بر خواص رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی کیک روغنی

صفحه 1-7

2.

ارزیابی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست چکیده سین بیوتیک به کمک روش سطح پاسخ

صفحه 9-19

3.

بررسی خصوصیات رویشی و فیزیکوشیمیایی 4 رقم جو استان گلستان

صفحه 21-27

4.

تأثیر صمغ گوار به عنوان جایگزین چربی بر برخی خصوصیات شیمیایی و حسی ماست کم چرب

صفحه 29-38

5.

مقایسه‌ی ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون در مناطق مختلف ایران

صفحه 39-49

6.

بررسی تاثیر میزان رطوبت بر خصوصیات فیزیکی ارقام نخود استان گلستان

صفحه 51-62

7.

بهینه‌سازی فرآیند تولید عصاره‌ی انجیر به منظور کاربرد در جایگزینی ساکاروز

صفحه 63-68

8.

بررسی و مقایسه‌ی برخی ویژگی‌های بیوفیزیکی پیاز زعفران باپوشش و بدون پوشش

صفحه 69-81

9.

استفاده از اسمز در بهینه‌سازی فرآیند خشک کردن موز

صفحه 83-89

10.

استخراج اینولین از گیاه دارویی کاسنی و بررسی اثرآن بر رشد Lactobacillus rhamnosus

صفحه 91-100

11.

بررسی تاثیر غلظتهای مختلف آب ماکارونی در رشد قارچ صدفی Pleurotus florida و تولید پروتئین تک سلولی

صفحه 101-107

12.

تاثیر پوشش‌های مرکب و فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز- پکتین حاوی اسیدآسکوربیک بر کارایی آبگیری اسمزی میوه‌"به"

صفحه 109-120


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب