Toggle navigation
صفحه اصلی
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی و اجتماعی
علوم پایه
علوم پزشکی
فنی و مهندسی
کشاورزی و منابع طبیعی
مدیریت و اقتصاد
هنر و معماری
پیوندهای مفید
دانشگاه آزاد اسلامی
معاونت پژوهش و فناوری
سامانه ارزیابی نشریات علمی
اخبار و اعلانات
همایش سردبیران نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
سامانه یکپارچه نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
آمار
تعداد نشریات
418
تعداد شمارهها
10,003
تعداد مقالات
83,617
تعداد مشاهده مقاله
78,294,202
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
55,348,204
1.
بررسی اثر افزودن سبوس برنج بر خواص رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی کیک روغنی
صفحه
1-7
مشاهده مقاله
اصل مقاله
422.43 K
2.
ارزیابی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست چکیده سین بیوتیک به کمک روش سطح پاسخ
صفحه
9-19
مشاهده مقاله
اصل مقاله
169.46 K
3.
بررسی خصوصیات رویشی و فیزیکوشیمیایی 4 رقم جو استان گلستان
صفحه
21-27
مشاهده مقاله
اصل مقاله
246.38 K
4.
تأثیر صمغ گوار به عنوان جایگزین چربی بر برخی خصوصیات شیمیایی و حسی ماست کم چرب
صفحه
29-38
مشاهده مقاله
اصل مقاله
273.42 K
5.
مقایسهی ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون در مناطق مختلف ایران
صفحه
39-49
مشاهده مقاله
اصل مقاله
457.38 K
6.
بررسی تاثیر میزان رطوبت بر خصوصیات فیزیکی ارقام نخود استان گلستان
صفحه
51-62
مشاهده مقاله
اصل مقاله
212.65 K
7.
بهینهسازی فرآیند تولید عصارهی انجیر به منظور کاربرد در جایگزینی ساکاروز
صفحه
63-68
مشاهده مقاله
اصل مقاله
142.87 K
8.
بررسی و مقایسهی برخی ویژگیهای بیوفیزیکی پیاز زعفران باپوشش و بدون پوشش
صفحه
69-81
مشاهده مقاله
اصل مقاله
255.65 K
9.
استفاده از اسمز در بهینهسازی فرآیند خشک کردن موز
صفحه
83-89
مشاهده مقاله
اصل مقاله
144.17 K
10.
استخراج اینولین از گیاه دارویی کاسنی و بررسی اثرآن بر رشد Lactobacillus rhamnosus
صفحه
91-100
مشاهده مقاله
اصل مقاله
245.85 K
11.
بررسی تاثیر غلظتهای مختلف آب ماکارونی در رشد قارچ صدفی Pleurotus florida و تولید پروتئین تک سلولی
صفحه
101-107
مشاهده مقاله
اصل مقاله
234.84 K
12.
تاثیر پوششهای مرکب و فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز- پکتین حاوی اسیدآسکوربیک بر کارایی آبگیری اسمزی میوه"به"
صفحه
109-120
مشاهده مقاله
اصل مقاله
814.41 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب