. (1392). بهینه‌سازی فرآیند تولید عصاره‌ی انجیر به منظور کاربرد در جایگزینی ساکاروز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(2), 63-68.
. "بهینه‌سازی فرآیند تولید عصاره‌ی انجیر به منظور کاربرد در جایگزینی ساکاروز". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 2, 1392, 63-68.
. (1392). 'بهینه‌سازی فرآیند تولید عصاره‌ی انجیر به منظور کاربرد در جایگزینی ساکاروز', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(2), pp. 63-68.
. بهینه‌سازی فرآیند تولید عصاره‌ی انجیر به منظور کاربرد در جایگزینی ساکاروز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 5(2): 63-68.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب