. (1392). تأثیر ژل عربی به عنوان بهبود دهنده ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و عامل ضد بیاتی نان بربری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(3), 1-11.
. "تأثیر ژل عربی به عنوان بهبود دهنده ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و عامل ضد بیاتی نان بربری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 3, 1392, 1-11.
. (1392). 'تأثیر ژل عربی به عنوان بهبود دهنده ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و عامل ضد بیاتی نان بربری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(3), pp. 1-11.
. تأثیر ژل عربی به عنوان بهبود دهنده ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و عامل ضد بیاتی نان بربری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 5(3): 1-11.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب