Toggle navigation
صفحه اصلی
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی و اجتماعی
علوم پایه
علوم پزشکی
فنی و مهندسی
کشاورزی و منابع طبیعی
مدیریت و اقتصاد
هنر و معماری
پیوندهای مفید
دانشگاه آزاد اسلامی
معاونت پژوهش و فناوری
سامانه ارزیابی نشریات علمی
اخبار و اعلانات
همایش سردبیران نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
سامانه یکپارچه نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
آمار
تعداد نشریات
418
تعداد شمارهها
9,997
تعداد مقالات
83,560
تعداد مشاهده مقاله
77,802,847
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
54,844,957
1.
تأثیر ژل عربی به عنوان بهبود دهنده ویژگیهای رئولوژیکی خمیر آرد گندم و عامل ضد بیاتی نان بربری
صفحه
1-11
مشاهده مقاله
اصل مقاله
367.3 K
2.
اثر بازدارندگی اسانس سرسم(Mentha spicata) بر قابلیت بقای باکتریهای پروبیوتیک در کشک مایع صنعتی
صفحه
13-22
مشاهده مقاله
اصل مقاله
251.97 K
3.
ارزیابی و مقایسهی ویژگیهای شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد، روغنی، شنگه،کنسروالیا و ماری
صفحه
23-29
مشاهده مقاله
اصل مقاله
258.13 K
4.
بررسی تأثیر مدت زمان جوانهزنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از دو واریته جو استان گلستان
صفحه
31-37
مشاهده مقاله
اصل مقاله
223.79 K
5.
بررسی امکان غنیسازی کلوچه صنعتی با استفاده از ریز جلبک Spirulina platensis
صفحه
39-46
مشاهده مقاله
اصل مقاله
230.2 K
6.
اثر زمان هیدرولیز ضایعات پس از پخت ماهی تن هوور (Skipjack tuna) با آنزیم آلکالاز بر راندمان بازیافت و اندازه مولکولی پروتئینهای هیدرولیز شده
صفحه
47-54
مشاهده مقاله
اصل مقاله
249.42 K
7.
ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی سس مایونز حاوی صمغ دانه شاهی
صفحه
55-64
مشاهده مقاله
اصل مقاله
250.27 K
8.
بهینهسازی زمان برداشت و مدت نگهداری در سردخانه جهت بهبود خصوصیات کیفی انگور
صفحه
65-75
مشاهده مقاله
اصل مقاله
334.22 K
9.
بررسی چگونگی اثرگذاری جانشین چربی بر خصوصیات فیزیکی و حسی سس مایونز به روش سطح پاسخ
صفحه
77-90
مشاهده مقاله
اصل مقاله
357.51 K
10.
مقایسه تغییرات کیفی روغنهای سویا، پالماولئین و ذرت در طی فرآیند سرخ کردن عمیق
صفحه
91-98
مشاهده مقاله
اصل مقاله
211.21 K
11.
حذف بیولوژیکی آفلاتوکسین B1 توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه در خوراک دام
صفحه
99-104
مشاهده مقاله
اصل مقاله
176.31 K
12.
تأثیر امولسیونها و آنزیم لیپاز بر خواص کیفی دونات تهیه شده از خمیر منجمد
صفحه
105-115
مشاهده مقاله
اصل مقاله
416.79 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب