. (1392). اثر بازدارندگی اسانس سرسم(Mentha spicata) بر قابلیت بقای باکتری‌های پروبیوتیک در کشک مایع صنعتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(3), 13-22.
. "اثر بازدارندگی اسانس سرسم(Mentha spicata) بر قابلیت بقای باکتری‌های پروبیوتیک در کشک مایع صنعتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 3, 1392, 13-22.
. (1392). 'اثر بازدارندگی اسانس سرسم(Mentha spicata) بر قابلیت بقای باکتری‌های پروبیوتیک در کشک مایع صنعتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(3), pp. 13-22.
. اثر بازدارندگی اسانس سرسم(Mentha spicata) بر قابلیت بقای باکتری‌های پروبیوتیک در کشک مایع صنعتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 5(3): 13-22.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب