. (1392). ارزیابی و مقایسه‌ی ویژگی‌های شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد، روغنی، شنگه،کنسروالیا و ماری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(3), 23-29.
. "ارزیابی و مقایسه‌ی ویژگی‌های شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد، روغنی، شنگه،کنسروالیا و ماری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 3, 1392, 23-29.
. (1392). 'ارزیابی و مقایسه‌ی ویژگی‌های شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد، روغنی، شنگه،کنسروالیا و ماری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(3), pp. 23-29.
. ارزیابی و مقایسه‌ی ویژگی‌های شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد، روغنی، شنگه،کنسروالیا و ماری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 5(3): 23-29.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب