. (1392). اثر زمان هیدرولیز ضایعات پس از پخت ماهی تن هوور (Skipjack tuna) با آنزیم آلکالاز بر راندمان بازیافت و اندازه مولکولی پروتئین‌های هیدرولیز شده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(3), 47-54.
. "اثر زمان هیدرولیز ضایعات پس از پخت ماهی تن هوور (Skipjack tuna) با آنزیم آلکالاز بر راندمان بازیافت و اندازه مولکولی پروتئین‌های هیدرولیز شده". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 3, 1392, 47-54.
. (1392). 'اثر زمان هیدرولیز ضایعات پس از پخت ماهی تن هوور (Skipjack tuna) با آنزیم آلکالاز بر راندمان بازیافت و اندازه مولکولی پروتئین‌های هیدرولیز شده', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(3), pp. 47-54.
. اثر زمان هیدرولیز ضایعات پس از پخت ماهی تن هوور (Skipjack tuna) با آنزیم آلکالاز بر راندمان بازیافت و اندازه مولکولی پروتئین‌های هیدرولیز شده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 5(3): 47-54.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب