. (1392). بررسی چگونگی اثرگذاری جانشین چربی بر خصوصیات فیزیکی و حسی سس مایونز به روش سطح پاسخ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(3), 77-90.
. "بررسی چگونگی اثرگذاری جانشین چربی بر خصوصیات فیزیکی و حسی سس مایونز به روش سطح پاسخ". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 3, 1392, 77-90.
. (1392). 'بررسی چگونگی اثرگذاری جانشین چربی بر خصوصیات فیزیکی و حسی سس مایونز به روش سطح پاسخ', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(3), pp. 77-90.
. بررسی چگونگی اثرگذاری جانشین چربی بر خصوصیات فیزیکی و حسی سس مایونز به روش سطح پاسخ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 5(3): 77-90.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب