. (1392). مقایسه تغییرات کیفی روغن‌های سویا، پالم‌اولئین و ذرت در طی فرآیند سرخ کردن عمیق. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(3), 91-98.
. "مقایسه تغییرات کیفی روغن‌های سویا، پالم‌اولئین و ذرت در طی فرآیند سرخ کردن عمیق". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 3, 1392, 91-98.
. (1392). 'مقایسه تغییرات کیفی روغن‌های سویا، پالم‌اولئین و ذرت در طی فرآیند سرخ کردن عمیق', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(3), pp. 91-98.
. مقایسه تغییرات کیفی روغن‌های سویا، پالم‌اولئین و ذرت در طی فرآیند سرخ کردن عمیق. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 5(3): 91-98.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب