. (1395). ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) آزاد و کپسوله شده و تأثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ ایرانی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(4), 105-114.
. "ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) آزاد و کپسوله شده و تأثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ ایرانی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 4, 1395, 105-114.
. (1395). 'ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) آزاد و کپسوله شده و تأثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ ایرانی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(4), pp. 105-114.
. ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) آزاد و کپسوله شده و تأثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ ایرانی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 5(4): 105-114.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب