Toggle navigation
صفحه اصلی
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی و اجتماعی
علوم پایه
علوم پزشکی
فنی و مهندسی
کشاورزی و منابع طبیعی
مدیریت و اقتصاد
هنر و معماری
پیوندهای مفید
دانشگاه آزاد اسلامی
معاونت پژوهش و فناوری
سامانه ارزیابی نشریات علمی
اخبار و اعلانات
همایش سردبیران نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
سامانه یکپارچه نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
آمار
تعداد نشریات
418
تعداد شمارهها
9,997
تعداد مقالات
83,560
تعداد مشاهده مقاله
77,800,938
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
54,843,674
1.
بررسی تأثیر کانژوگه کردن با دکستران در شرایط واکنش مایلارد، بر خواص عملکردی و کاربردی پروتئینهای آب پنیر
صفحه
1-8
مشاهده مقاله
اصل مقاله
258.92 K
2.
بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره آبی گزنه و مرزنگوش بر Escherichia coli، Salmonella typhi و Pseudomonas aeruginosa
صفحه
9-15
مشاهده مقاله
اصل مقاله
139.25 K
3.
تحلیل انرژی خشک کن ترکیبی بستر سیال-ثابت
صفحه
17-23
مشاهده مقاله
اصل مقاله
352.3 K
4.
بررسی خصوصیات مالتسازی سه دانهی غلاتی جو پوشینهدار، گندم و تریتیکاله
صفحه
25-32
مشاهده مقاله
اصل مقاله
222.09 K
5.
تعیین سینیتیک تجزیه آسپارتام در شربت آلبالوی رژیمی با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی زیاد
صفحه
33-41
مشاهده مقاله
اصل مقاله
235.33 K
6.
بررسی اثر جایگزینی چربی شیر با اینولین و کنسانتره پروتئینی شیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب
صفحه
43-51
مشاهده مقاله
اصل مقاله
247.9 K
7.
بررسی تأثیر کفیران بر کیفیت و ماندگاری نان حجیم
صفحه
53-66
مشاهده مقاله
اصل مقاله
384.34 K
8.
برخی خواص فیزیکی و مکانیکی میوه خرمالو رقم خرمندی
صفحه
67-73
مشاهده مقاله
اصل مقاله
138.28 K
9.
بررسی ویژگی های بافتی و پذیرش پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی و روابط بین آنها با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه های اصلی
صفحه
75-81
مشاهده مقاله
اصل مقاله
225.02 K
10.
مطالعهی ریختشناسی و خواص بازدارندگی نسبت به رطوبت فیلم بیونانوکامپوزیت زیست تخریبپذیر نشاسته -CMC - نانورس
صفحه
83-92
مشاهده مقاله
اصل مقاله
496.81 K
11.
ارزیابی تنوع فراکسیونهای نیتروژنی و خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین نخود(Cicer arietinum L. )
صفحه
93-103
مشاهده مقاله
اصل مقاله
260.11 K
12.
ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) آزاد و کپسوله شده و تأثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ ایرانی
صفحه
105-114
مشاهده مقاله
اصل مقاله
267.79 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب