تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,003 |
تعداد مقالات | 83,617 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,291,543 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,346,462 |
بررسی ویژگیهای فیزیکی دانه و مغز بادام درختی پوست سنگی و پوست کاغذی ایرانی به عنوان تابعی از رطوبت (ضریب اصطکاک و ریپوز پری) | ||
نوآوری در علوم و فناوری غذایی | ||
مقاله 3، دوره 4، شماره 4 - شماره پیاپی 14، اسفند 1391، صفحه 17-26 اصل مقاله (173.72 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
چکیده | ||
در پژوهش حاضر، خواص فیزیکی دانه ها و مغز بادام درختی (پوست سنگی و پوست کاغذی) به عنوان تابعی از رطوبت در محدودهی رطوبتی 89/4% الی 17/26% مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج حاصل، نشان میدهد که ضریب اصطکاک برای دانهی کامل بادام درختی پوست کاغذی از همه بیش تر و این مقدار برای دانهی کامل بادام درختی پوست سنگی از همه کم تر بوده است(05/0 p<). ضریب اصطکاک هم برای دانه و هم برای مغزها برروی هر چهار نوع سطح آزمایشی با افزایش رطوبت افزایش یافته است. بالاترین مقدار ضریب اصطکاک در مغز بادام درختی پوست سنگی و معادل 682733/0 بر روی تخته سه لا به دست آمده که بالاترین مقدار در برای کلیهی گونه های بادام مورد مطالعه، هم برای مغز و هم برای دانه کامل بوده است. کم ترین مقدار ضریب اصطکاک برای دانهی کامل، برای دانهی کامل بادام درختی پوست سنگی بر روی ورق آهن گالوانیزه و معادل 286/0 و برای مغز بر روی شیشه برای مغز بادام درختی پوست سنگی و معادل 3244/0 به دست آمده است. زاویهی ریپوزپری در مغز بادام درختی پوست سنگی بیش تر از همه و معادل 58092477/60 درجه بوده است(05/0p<). | ||
کلیدواژهها | ||
بادام درختی؛ ویژگی های فیزیکی؛ رطوبت | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 595 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,429 |