Toggle navigation
صفحه اصلی
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی و اجتماعی
علوم پایه
علوم پزشکی
فنی و مهندسی
کشاورزی و منابع طبیعی
مدیریت و اقتصاد
هنر و معماری
پیوندهای مفید
دانشگاه آزاد اسلامی
معاونت پژوهش و فناوری
سامانه ارزیابی نشریات علمی
اخبار و اعلانات
همایش سردبیران نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
سامانه یکپارچه نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
آمار
تعداد نشریات
418
تعداد شمارهها
10,003
تعداد مقالات
83,617
تعداد مشاهده مقاله
78,292,411
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
55,347,108
1.
بررسی و مقایسهی اثر عصارهی متانولی و آبی گیاه نعناع، رزماری و اسطوخودوس بر رشد اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس
صفحه
1-6
مشاهده مقاله
اصل مقاله
172.1 K
2.
تعیین آکریلآمید در نانهای مسطح سنتی شهرستان کرمان به روش LC/DAD و مطالعه تاثیر عصاره رزماری بر تشکیل آن
صفحه
7-15
مشاهده مقاله
اصل مقاله
173.93 K
3.
بررسی ویژگیهای فیزیکی دانه و مغز بادام درختی پوست سنگی و پوست کاغذی ایرانی به عنوان تابعی از رطوبت (ضریب اصطکاک و ریپوز پری)
صفحه
17-26
مشاهده مقاله
اصل مقاله
173.72 K
4.
تعیین انتروتوکسین های استافیلوکوکوس ارئوس در شیر گاو، گوسفند، بز و شتر به روش الایزا
صفحه
27-32
مشاهده مقاله
اصل مقاله
108.46 K
5.
مدلسازی ریاضی سینتیک خشک کردن لایهی نازک فلفل دلمهای
صفحه
33-42
مشاهده مقاله
اصل مقاله
325.61 K
6.
بررسی روشهای پوستگیری سورگوم دانهای و امکان استفاده از آرد سورگوم در تهیهی نان
صفحه
43-51
مشاهده مقاله
اصل مقاله
205.28 K
7.
پایش سینتیک آبگیری اولتراسوند- اسمز کدوی سبز در شرایط مختلف فرآوری
صفحه
51-61
مشاهده مقاله
اصل مقاله
271.26 K
8.
بررسی اثرات ضدباکتریایی عصارهی تازهی سیر(Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی
صفحه
63-70
مشاهده مقاله
اصل مقاله
124.57 K
9.
بررسی خواص عملکردی کنسانترهی پروتئین نخود استخراج شده با استفاده از تکنیک رسوب در نقطهی ایزوالکتریک
صفحه
71-79
مشاهده مقاله
اصل مقاله
418.25 K
10.
بررسی میزان شیوع فصلی کمپیلوباکتر ججونای و کمپیلوباکترکولای در شیرهای خام شهرستان آمل با استفاده از روش PCR.M
صفحه
81-86
مشاهده مقاله
اصل مقاله
138.11 K
11.
ارزیابی اثرات پری بیوتیکی و ویژگیهای کیفی اینولین استخراج شده از کاسنی غیربومی ایران
صفحه
87-96
مشاهده مقاله
اصل مقاله
252.78 K
12.
تعیین خواص فیزیکوشیمیایی و حرارتی روغن استخراج شده از هستهی انار منطقهی سبزوار
صفحه
97-107
مشاهده مقاله
اصل مقاله
253.9 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب