. (1391). بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره‌ی تازه‌ی سیر(Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(4), 63-70.
. "بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره‌ی تازه‌ی سیر(Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 4, 1391, 63-70.
. (1391). 'بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره‌ی تازه‌ی سیر(Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(4), pp. 63-70.
. بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره‌ی تازه‌ی سیر(Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 4(4): 63-70.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب