. (1391). بررسی خواص عملکردی کنسانتره‌ی پروتئین نخود استخراج شده با استفاده از تکنیک رسوب در نقطه‌ی ایزوالکتریک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(4), 71-79.
. "بررسی خواص عملکردی کنسانتره‌ی پروتئین نخود استخراج شده با استفاده از تکنیک رسوب در نقطه‌ی ایزوالکتریک". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 4, 1391, 71-79.
. (1391). 'بررسی خواص عملکردی کنسانتره‌ی پروتئین نخود استخراج شده با استفاده از تکنیک رسوب در نقطه‌ی ایزوالکتریک', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(4), pp. 71-79.
. بررسی خواص عملکردی کنسانتره‌ی پروتئین نخود استخراج شده با استفاده از تکنیک رسوب در نقطه‌ی ایزوالکتریک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 4(4): 71-79.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب