صفاری, رضا, الهامی راد, امیر حسین, عطای صالحی, اسماعیل. (1395). ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3), 33-44.
رضا صفاری; امیر حسین الهامی راد; اسماعیل عطای صالحی. "ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 3, 1395, 33-44.
صفاری, رضا, الهامی راد, امیر حسین, عطای صالحی, اسماعیل. (1395). 'ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3), pp. 33-44.
صفاری, رضا, الهامی راد, امیر حسین, عطای صالحی, اسماعیل. ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 8(3): 33-44.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب