1.

بررسی اثر ژل‌ها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی

صفحه 1-13
علیرضا رحمن؛ سید ابراهیم حسینی؛ مریم اوتادی

2.

مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی کنجاله زیتون بر پایداری اکسایشی روغن سویا در مقایسه با برخی آنتی اکسیدان های شیمیایی

صفحه 15-23
زهره موجرلو؛ امیر حسین الهامی راد؛ علی نجفی

3.

بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانه‌گذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی

صفحه 25-31
زهرا دولت ابادی؛ امیر حسین الهامی راد؛ سید هاشم اخلاقی فیض آباد؛ سید حسین استیری

4.

ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی

صفحه 33-44
رضا صفاری؛ امیر حسین الهامی راد؛ اسماعیل عطای صالحی

5.

بررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن

صفحه 45-55
وحید جمالی؛ مریم جوکار؛ مرضیه بلندی؛ ابوالفضل اصلانی چقیورتی

6.

بررسی ترکیب شیمیایی ، ویژگی های حسی و پروفایل اسیدهای چرب همبرگر بر پایه گوشت شتر

صفحه 57-63
ساعده سادات سید حسینی؛ سید ابراهیم حسینی؛ مهناز هاشمی روان

7.

بررسی امکان استفاده از نشاسته اصلاح شده سدیم اکتینیل سوکسینات (E1450) بعنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز

صفحه 65-75
نوشین قربانیان؛ لیلا نوری

8.

بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی

صفحه 77-83
محمد حسن کمانی؛ امید صفری؛ سید علی مرتضوی؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ فاطمه مسلم خلیل غفوری

9.

بررسی اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونیکا بر ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت پنیر خامه ای

صفحه 85-94
مهدی عبیری؛ حسن رشیدی؛ مرضیه بلندی

10.

بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) بر ماندگاری آب پرتقال

صفحه 95-104
مریم سروریان؛ افشین جعفرپور

11.

بررسی اثر مصرف سطوح مختلف گوانیدینو استیک اسید بر ترکیب شیمیایی و کیفیت گوشت سینه مرغ

صفحه 105-113
فروزان طباطبایی یزدی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حیدر زرقی؛ مهدی وریدی

12.

تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده

صفحه 115-127
نادیا حسنی بایگی؛ پروین شرایعی؛ حسین جلالی

13.

بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه خوشاریزه بر باکتری‌های اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس ارئوس

صفحه 129-134
نوید عباسی؛ سامان مهدوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب