سید حسینی, ساعده سادات, حسینی, سید ابراهیم, هاشمی روان, مهناز. (1395). بررسی ترکیب شیمیایی ، ویژگی های حسی و پروفایل اسیدهای چرب همبرگر بر پایه گوشت شتر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3), 57-63.
ساعده سادات سید حسینی; سید ابراهیم حسینی; مهناز هاشمی روان. "بررسی ترکیب شیمیایی ، ویژگی های حسی و پروفایل اسیدهای چرب همبرگر بر پایه گوشت شتر". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 3, 1395, 57-63.
سید حسینی, ساعده سادات, حسینی, سید ابراهیم, هاشمی روان, مهناز. (1395). 'بررسی ترکیب شیمیایی ، ویژگی های حسی و پروفایل اسیدهای چرب همبرگر بر پایه گوشت شتر', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3), pp. 57-63.
سید حسینی, ساعده سادات, حسینی, سید ابراهیم, هاشمی روان, مهناز. بررسی ترکیب شیمیایی ، ویژگی های حسی و پروفایل اسیدهای چرب همبرگر بر پایه گوشت شتر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 8(3): 57-63.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب