سروریان, مریم, جعفرپور, افشین. (1395). بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) بر ماندگاری آب پرتقال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3), 95-104.
مریم سروریان; افشین جعفرپور. "بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) بر ماندگاری آب پرتقال". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 3, 1395, 95-104.
سروریان, مریم, جعفرپور, افشین. (1395). 'بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) بر ماندگاری آب پرتقال', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3), pp. 95-104.
سروریان, مریم, جعفرپور, افشین. بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) بر ماندگاری آب پرتقال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 8(3): 95-104.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب