طباطبایی یزدی, فروزان, گلیان, ابوالقاسم, زرقی, حیدر, وریدی, مهدی. (1395). بررسی اثر مصرف سطوح مختلف گوانیدینو استیک اسید بر ترکیب شیمیایی و کیفیت گوشت سینه مرغ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3), 105-113.
فروزان طباطبایی یزدی; ابوالقاسم گلیان; حیدر زرقی; مهدی وریدی. "بررسی اثر مصرف سطوح مختلف گوانیدینو استیک اسید بر ترکیب شیمیایی و کیفیت گوشت سینه مرغ". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 3, 1395, 105-113.
طباطبایی یزدی, فروزان, گلیان, ابوالقاسم, زرقی, حیدر, وریدی, مهدی. (1395). 'بررسی اثر مصرف سطوح مختلف گوانیدینو استیک اسید بر ترکیب شیمیایی و کیفیت گوشت سینه مرغ', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3), pp. 105-113.
طباطبایی یزدی, فروزان, گلیان, ابوالقاسم, زرقی, حیدر, وریدی, مهدی. بررسی اثر مصرف سطوح مختلف گوانیدینو استیک اسید بر ترکیب شیمیایی و کیفیت گوشت سینه مرغ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 8(3): 105-113.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب