تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,005 |
تعداد مقالات | 83,618 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,303,208 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,357,457 |
بررسی اثر مصرف سطوح مختلف گوانیدینو استیک اسید بر ترکیب شیمیایی و کیفیت گوشت سینه مرغ | ||
نوآوری در علوم و فناوری غذایی | ||
مقاله 11، دوره 8، شماره 3 - شماره پیاپی 29، آذر 1395، صفحه 105-113 اصل مقاله (711.73 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
فروزان طباطبایی یزدی؛ ابوالقاسم گلیان* ؛ حیدر زرقی؛ مهدی وریدی | ||
چکیده | ||
در این پژوهش اثر افزودن سه سطح مختلف گوانیدینواستیک اسید و انرژی خوراک بر ترکیب شیمیایی و خصوصیات کیفی گوشت سینه مرغ مورد بررسی قرار گرفت. افزودن مکمل گوانیدینواستیک اسید به میزان 12/0 درصد به خوراک به طور معنی داری (05/0P<) باعث افزایش درصد رطوبت نسبی گوشت، شدت قرمزی (a*) و رطوبت خروجی گوشت سینه مرغ شد. همچنین سبب کاهش pH گوشت سینه مرغ در 24 ساعت پس از کشتار ، و افزایش شدت روشنایی (L*) و تردی بافت گوشت سینه مرغ گردید. افزایش سطح انرژی خوراک از 2800 کیلو کالری به 3100 کیلو کالری به طور معنی داری (05/0P<) باعث افزایش میزان چربی خام، کاهش میزان رطوبت و پروتئین خام و شدت روشنایی (L*) و رطوبت خروجی گوشت سینه مرغ شد. نتایج این آزمایش نشان داد که افزودن مکمل گوانیدینو استیک اسید به خوراک باعث بهبود خصوصیات کیفی گوشت سینه مرغ و افزایش انرژی خوراک سبب کاهش خصوصیات کیفی گوشت سینه میشود. | ||
کلیدواژهها | ||
گوانیدینو استیک اسید؛ کیفیت گوشت سینه مرغ | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 546 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 539 |