قیامی راد, مهدی, اکبری, رضا, صفری, علی. (1395). بررسی تأثیر عصاره الکلی سیر بر روی برخی از باکتری‌های بیماریزای با منشاء مواد غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(4 (24) زمستان), 53-62.
مهدی قیامی راد; رضا اکبری; علی صفری. "بررسی تأثیر عصاره الکلی سیر بر روی برخی از باکتری‌های بیماریزای با منشاء مواد غذایی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 4 (24) زمستان, 1395, 53-62.
قیامی راد, مهدی, اکبری, رضا, صفری, علی. (1395). 'بررسی تأثیر عصاره الکلی سیر بر روی برخی از باکتری‌های بیماریزای با منشاء مواد غذایی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(4 (24) زمستان), pp. 53-62.
قیامی راد, مهدی, اکبری, رضا, صفری, علی. بررسی تأثیر عصاره الکلی سیر بر روی برخی از باکتری‌های بیماریزای با منشاء مواد غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 6(4 (24) زمستان): 53-62.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب